Zárcsere Budapesten – Fő a nyugalom

Zárcsere Budapest

Az Európai országok közül, melyben felmérést tartottak a zárcsere Budapesten kiemelkedő statisztikát mutat. Ez arra vezethető vissza, hogy az életszínvonal Magyarországon jóval alacsonyabb, mint más Európai országokban. És ilyenkor, mint tudjuk, megnő a bűnözés aránya. 

Hazánkban évente közel ötvenezer ember válik betörés és lopás áldozatává. Az arány a fővárosban kimagasló. Alkalom szüli a tolvajt, szokták mondani, és ez így is van. Budapesten a sok ember elvész. A szomszédok a társasházakban nem figyelnek mások értékeire, sokszor nem is ismerik egymást. Mindenki dolgozik, el van foglalva saját dolgaival, családjával.

A legtöbb betörés az éjjeli órákban történik. Felfeszítik az ajtót, ablakot, megtörik a zárat. Sok esetben a betörő amatőr, és azt az eszközöket használja, amit a helyszínen talál. Ezért fontos oda figyelni, hogy semmit ne hagyjunk kint éjszakára. Az ajtókat, ablakokat mindig zárni kell.

A biztonsági zárakból mára már számtalan közül választhatunk. Biztonsági zártól kezdve a hevederzáron keresztül a biztonsági rácsokig. Érdemes tanácsot kérni egy szakembertől, mert ez olyan befektetés, ami megtérül. Minden esetben érdemes az ügyfélnek felmérnie a vagyonát, mennyi értéke van és azok milyen védelmet igényelnek.

A védelem előnye, hogy a nap folyamán vagy a nyaralás alkalmával nem kell azon idegeskednünk, hogy nem törtek be otthonunkba. Hiszen ha a nap folyamán erre koncentrálunk, az minden napunkat tönkre teheti és elfelejtjük élvezni az életet.
Az esetleges betörések során az esetek 3%-a kerül csak felderítésre. 1000 ügyből csak 25 ügy oldódik meg. Több milliárdos kár éri évente az embereket.
A cégünk a szervezet, akik az Önök védelmét és tulajdonát szeretnék képviselni. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy figyeljenek oda a megelőzésre. Sokkal kevesebb összegbe kerül, mint egy betörés utáni helyreállítás, az ellopott értékekről nem is beszélve.

Kollégáink a nap minden órájában szívesen állnak a rendelkezésükre. Az, hogy felhívnak minket, mert tanácsot szeretnének kérni, Nem kerül semmibe. Ingyenesen kimegyünk Önhöz, felmérjük lakásának biztonságát és zárszerkezetét. Ez után összeállítunk egy listát és árajánlatot, hogy melyek azok a zárak és biztonsági eszközök, mely megléte mellett nyugodtan végezheti munkáját.

Nem törekszünk arra, hogy a legdrágább eszközöket tukmáljuk Önre. Mi arra törekszünk, hogy senkit se érjen kellemetlen meglepetés.

Comments are closed.