Zárcsere Budapest | A kulcs

zárcsere

A szüleim vásároltak egy lakást nekem. Első dolgom volt, hogy igénybe vegyem a zárcsere Budapest szolgáltatást.
A zárcsere Budapest szolgáltatás volt az első dolog, még a költözésem előtt, amit igénybe vettem Budapesten. Vidékről költöztem fel a tanulmányaim miatt és elég sok rosszat hallottam a fővárósról és az emberekről. Ingatlanközvetítő irodán keresztül sikerült hozzá jutni az ingatlanhoz, és nem ismertük a tulajdonost. De még ha ismertük volna, se szavazunk neki annyi bizalmat, hogy benne hagyjuk a régi zárat az ajtóban.

Nem volt nehéz igénybe venni a zárcsere Budapest szolgáltatást, ugyanis rengeteg cég van a piacon, akik az Ügyfelek rendelkezésére állnak, akár egy előre megbeszélt időpontban is. Telefonon elmondtam, hogy milyen típusú az ajtó és milyen zárat szeretnék.

Egy előre megbeszélt időpontban kiérkezett a zárszerelő a helyszínre. Kicserélte a zárat és ajánlott egy további lehetőséget is, amivel még biztonságosabbá tehetem a mindennapjaimat. Volt lehetőség rácsot csináltatni és felszereltetni, dupla zárszerkezettel. Még megbeszéltem a szüleimmel, de természetesen nagyon tetszett nekik az ötlet, hogy a kicsi lányuk biztonságban legyen. És nem mellesleg Én is jobban éreztem magam.

A rács megrendelése után körülbelül két héttel csörgött is a telefonon, hogy mikor jöhetnek felszerelni. A felszerelés után tájékoztattak, hogy mint a felszerelt zárra, mint pedig a zárbetétre van egy év teljes körű garanciát. Az egy év alatt lehet bármilyen meghibásodása a zárszerkezetnek illetve a rácsnak, csak hívnom kell őket és kijönnek a helyszínre ingyen megjavítani.
A zárcsere Budapest szolgáltatás az egyik olyan dolog volt a Budapesti életben. De mint az lenni szokott az Én kis letemben, minden lehetséges dolgot el tudok rontani. Nem volt ez másképp a zárszerkezet kilincsével sem. Elrontottam, és hívtam is a mentő sereget.

A zárcsere Budapest szolgáltatás keretein belül kijöttek a kilincset megszerelni és annyira kedvesek voltak, hogy nem számoltak fel plusz költséget.

Minden fiatal lánynak, fiúnak és családnak azt ajánlom, aki saját lakást vásárolt, hogy vegyék igénybe a zárcsere Budapest szolgáltatást, mert soha nem tudhatják, hogy kinél van a lakásuk kulcsából másolat.

A zárcsere Budapest szolgáltatás keretein belül pedig a lehető legrövidebb idő alatt lehet biztos abban, hogy olyan zárat szerelnek fel, melyhez csak Önnek van kulcsa.

A zarcseremester honlapját ide kattintva érheti el.

Comments are closed.