Költöztetés Budapest | Minden rendben menjen

költöztetés Budapest

A költöztetés Budapest szolgáltatást akkor vettem igénybe, amikor végleg megelégeltem a főbérlőm dolgait. Olyan esetek fordultak elő a lakásban, amit kiadott nekem, hogy ha nem velem történik, akkor soha nem hittem volna el.
A költöztetés Budapest szolgáltatás volt az utolsó dolog, amit abban a lakásban vettem igénybe. De előtte számtalan szolgáltatást kellett. Víz, gáz, fűtés, lakatos. Ezeknek a szakemberei szinte felváltva adták a kilincset a lakásban, ha az nem volt éppen leszakadva.
A történet ott kezdődött, hogy kivettem a lakást. Szerencsére nem kellett egy évet alá írni előre, ahogy sok helyen lenni szokott. Először a fűtéssel volt probléma. A táli időszak előtt vettem ki a lakást. A gázkonvektort ki kellett tisztíttatni és át kellett nézetni egy szakemberrel, mielőtt használatba kerül. Ennek a költségét az Én nyakamba akarták varrni. Természetesen nem mentem ebbe bele, mert úgy gondolom, hogy ez a főbérlő dolga. Alig lett vége ennek a történetnek, amikor mosás közben a mosógép nem akarta leszívni a vizet. Egyszerűen megállt, megakadt. Mivel Én nem ismertem mosógép szerelőt és nem tudtam mit is tegyek, a főbérlőnek szóltam. Meg voltak győződve arról, hogy Én rontottam el a mosógépet. Túl sokat használtam, vagy olyan dolgot raktam bele, ami miatt a víz leengedése megakadt. Eljött a szerelő és egy kis idő után kiderült, hogy a mosógép egy kerti locsolóval volt össze kötve a lefolyóval. Hamar kiderült, hogy házilag kötötték be, spórolva ezen. Mivel Ők hibáztak, ezért nem voltam hajlandó ezt sem kifizetni. Utána akadtak még kisebb nagyobb problémák. Az utolsó pedig az volt, hogy elromlott a zár. Egy kínai fehér műanyag ajtóról van szó, ami eleve rosszul van beszerelve.
Én még be tudtam zárni, amikor a munkába mentem, de meg kellett javítani. A főbérlő mondta, hogy ne aggódjak, ő majd hív szerelőt. Haza érve az egész ajtó kilincse szét volt törve és nem volt zárbetét. Azt mondták, hogy majd holnap vissza jön a szerelő, aludjak a nyitott ajtó mellett.
Na, itt telt be a pohár. Hívtam egy szerelőt, aki megállapította, hogy csak az végezhetett ilyen munkát, aki nem is ért a zárszerkezetekhez. Egy ideiglenes megoldást talált, hogy ne maradjak zár nélkül. Ennek egy részét nekem kellett kifizetnem. Vállaltam, mert nem akartam így aludni. Ekkor döntöttem a költöztetés Budapest szolgáltatás mellett és kezdtem el keresni.
Miután megtaláltam a megfelelő költöztetés Budapest szoláltatást nyújtó céget, meg is kötöttük a szerződést.
Megbeszéltünk egy időpontot, ami a számomra a megfelelő volt. A költöztetés Budapest szolgáltatás innentől kezdve minden terhet levett a vállamról. remélem egy olyan albérletet találtam most, ahol minden rendben lesz.

Én őket választottam.

Comments are closed.